Echt Amerikaans

Er is eindelijk een echte Amerikaanse diner, Bel Air Diner. Net twee maandjes geopend en nu al een groot succes. De diner is precies zoals deze hoort in onze Amerikaanse beleving, rood met witte zitbanken en barkrukken en de Amerikaanse idolen op de muur.

De sfeer is duidelijk neergezet, maar het belangrijkste is natuurlijk goed eten. Bel Air Diner heeft veel tijd gestoken in het opzetten van de menukaart en hier het beste vlees voor uitgezocht. Zo staan er heerlijke burgers op de kaart van Black Angus, de Wagyu rund en van Iberico.  Alle vlees gerechten komen uit de Mibrasa houtskool oven, dus hier kom je voor heerlijke pulled pork, burgers en malse steaks. En om de maaltijd echt Amerikaans te maken, maak je het natuurlijk af met een real American milkshake.

[efb_likebox fanpage_url=”bellairdiner” box_width=”250″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

keuken

Keuken:

Amerikaans (nieuw), Amerikaans (traditioneel), Barbecue, Hamburgers, Cajun/Creools, Restaurants, Latijns-Amerikaans en Steakhouses.

reserveren

Reserveren:
Reserveren is mogelijk, Goed voor groepen en Bediening

open

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di: 17:00 – 22:00
Wo: 17:00 – 22:00
Do-Vr: 17:00 – 22:00
Za: 17:00 – 22:00
Zo: 17:00 – 22:00